Marknadsföring med reklamtält

Under ett event vill man både synas och vara skyddad från väderpåverkan. Då kan ett eventtält passa verksamheten. Ett tält som smidigt kan fällas upp och ned på ett enkelt sätt också kallas för ett ”pop-up” tält. Två personer sätter enkelt upp tältet på mindre än en minut, men man kan självklart fälla upp tältet på egen hand på dubbla tiden. Reklamtälten är mycket slitstarka och hållbara med tanke på att alla tält har förstärkningar där de ligger emot tältställningen, trots många upp och nedmonteringar. Skulle något gå sönder finns det reservdelar till alla tältets delar. Reklamtälten kan fås med eller utan tryck. Väljer man med tryck kan trycket ”all- over tryck” väljas vilket möjliggör för ett tryck på tältets alla sidor. På nätet finns välsorterade återförsäljare av snabbtält med brett utbud.

Tänk på detta när du köper reklamtälten.

Huvudfunktionen som tältet har är att skydda era produkter och er mot väder och vind. Genom olika tryck på tältduken får ni en bonus genom att ni också marknadsför ert företag. Man syns väl i ett folktätt vimmel. Man bör tänka igenom några saker först för att få tältet så skräddasytt som möjligt, efter sina behov. Vikten på tältet beror på hur robust konstruktion man vill ha. Tyngden avgörs delvis av tjockleken på godset.

Ett stadigt tält kräver tjockare gods.

Detaljerna på reklamtältet kan vara i både plast eller aluminium. Tältduken är tillverkad av Oxfordväv med en vattenresistens på mellan 420D och 600D. Det ingår alltid en bärväska, tältspikar och stormlinor. Skall tältet stå på asfalt kan extra tälttyngder köpas till. Skulle något gå sönder kan det vara bra att ha vissa reservdelar med sig redan på plats. Tryck kan fås på hela eller bara delar av tältet.